דברו איתנו
קבל הצעה





לאכול, לגלוש, לאהוב!

המלצות לאוכל טוב באתרי סקי

מי אוהב לאכול טוב? שיקום! או בעצם שיישב ויתכבד בארוחה טובה. אתרי הסקי שבחרנו, בנוסף לאופציות הגלישה, יכולים להתגאות גם באוכל הנהדר והמגוון שהם מציעים. ליקטנו עבורכם מגוון רעיונות והמלצות שווים במיוחד! בתיאבון!

- צרפת

- אוסטריה

- שוויץ

- איטליה

צרפת: במהלך החופשה תשרפו לא מעט קלוריות ביום, ולכן אתם יכולים להרשות לעצמכם להתפנק במנת האפרה'סקי הקלאסית שאינה מרזה במיוחד - Fondue Savoyard. זהו פלא גסטרונומי של גבינות משובחות המותכות יחדיו בסיר חרס, בו טובלים חתיכות לחם. אפשר להוסיף גם מרק בצל מוקרם שישרה בכם חמימות נעימה בכל גוף, שלא לדבר על הריח המשגע. מנות מקומיות אלה ואחרות תוכלו לטעום ב-La Taniere שבאבוריאז או ב brasserie du Petit Savoyard שבטין. אם אתם בוואל טורנס, תוכלו לזכות בחוויה משכרת חושים של פעם בחיים במסעדה עטורת שני כוכבי מישלן של השף הידוע Jean Sulpice.

אוסטריה: בעיירה סול באתר סקיוולט, קיימת מסעדת Auf da Muhle‬, שהגולשים מגיעים אליה במיוחד מרחוק רק כדי להתענג מהמנות הגדולות והטעימות. המלצה? לכו על שניצל לא, זה לא השניצל שאתם מכירים מהבית, זה שניצל אוסטרי אותנטי פריך ומדהים בטעם שלא יישכח במהרה. בא לכם משהו מתוק? בכל האתרים תוכלו למצוא את הקינוח אוסטרי המשובח דוגמת ה-Kaiserschmarrn, קרעי פנקייקים מטוגנים לצד פירות מקורמלים ומעל הכל אבקת סוכר ולעתים גם קצפת. יאמי!  מאכלים מסורתיים קצת פחות ידועים במחוזותינו אבל נפלאים לא פחות תמצאו במסעדת Mooserwirt שבסן אנטון, כמו Käsespätzle, נטיפי בצק מכוסים בגבינה מותכת ושבבי בצל מטוגן, או Gröstl, תפוחי אדמה צלויים עם פרוסות בשר לצד סלט כרוב. מבקרים באישגל? מה שלא תעשו אל תלכו למסעדת Loba. אנחנו פשוט רוצים שיישאר יותר אוכל לנו במסעדה המעולה הזאת.

שוויץ: Raclette הוא שמה של גבינה המיוצרת בכיכרות ענק ומוגשת לשולחן בדרך כלל כפלח מרשים המוצב אחר כבוד תחת תנור חימום ייעודי. הגבינה נמסה לאיטה ואז מגורדת לצלחת (מכאן אגב, שמה: Racler בצרפתית משמעו גירוד) ונאכלת לצד תפוחי אדמה, מלפפונים חמוצים, בצלים מוחמצים ונקניקים. ליקוק האצבעות מובטח.

איטליה: בהרי הדולומיטים המרשימים תמצאו מנות שמשלבות מסורת איטלקית עם טוויסט אלפיני. ה-Fassone לדוגמה, שמוגש במסעדת Alegra שבליביניו, הוא נתח בשר עסיסי שעטוף בפרורי לחם ותבלינים ומוגש על מצע פירה או ירקות מבושלים. במסעדת Mirandola בפאסו טונלה תוכלו לזכות בחוויה קולינרית איטלקית מהשורה הראשונה, במבנה שהיה פעם מנזר עתיק. מקומן של הפסטה, הלזניה והפיצה לא נפקד חלילה ותוכלו למצוא גרסאות משובחות שלהן על המסלולים ובעיירות.

 

 

לקבלת הצעה משתלמת לחופשה

השאירו פרטים ומומחה סקי יחזור אליכם


תפריט נגישות